rijdes-header

Informatie over ons assortiment broodjes

Bagels Bagel is een broodje met een gat erin. Qua vorm lijkt hij veel op de donut, en wordt hier vaak mee verward. De bagel ligt echter veel zwaarder op de maag en wordt niet gefrituurd. Bagels hebben een gezond imago; ze worden zonder boter of margarine gebakken. Ze kunnen op vele manieren worden belegd.

 

Italiaanse bolDe Italiaanse bol is een brood dat een vrij harde, krokante korst heeft en ruim twee maal zo groot is als een regulier Nederlands kadetje. Meestal worden ze belegd als koude pizza, met kaas en salami en groenten die rauw gegeten kunnen worden. Soms ook met een pepertje uit het zuur. Het deeg kan ook al voor het bakken gekruid zijn met bijvoorbeeld oregano of basilicum, dit geeft een specifiek aroma aan de bollen.

WaldkornWaldkorn is een geregistreerde merknaam voor een meergranen brood met een vaste samenstelling :

Ingrediënten van Waldkorn zijn: Tarwebloem, water, haver, soja, tarwegluten, roggebloem, gerstemeel, lijnzaad, volkoren tarwemeel, zonnebloemzaad, gist, zout, mout, sesamzaad, sojabloem, Natriumstearoyl-2-lactylaat, broodverbeteraar.

Koffie met appelgebak

Koffie met appelgebak

Stadswandeling, shoppen in Amerfoort of een rondvaart, na afloop bij ons een heerlijke kop koffie met verse huisgemaakte appelgebak
voor slechts € 5.50

Onze keuken

Hollands
Vegetarisch

Algemeen

  • Email
  • Iens
Rijdes aan de Gracht
Koffie & Lunchroom
Krommestraat 10
3811 CC Amersfoort
tel: 033-462 06 13