Krommestraat 10

menu

Broodsoorten

Italiaanse bol

Italiaanse bol

Italiaanse bol
De Italiaanse bol is een brood dat een vrij harde, krokante korst heeft en ruim twee maal zo groot is als een regulier Nederlands kadetje. Meestal worden ze belegd als koude pizza, met kaas en salami en groenten die rauw gegeten kunnen worden. Soms ook met een pepertje uit het zuur. Het deeg kan ook al voor het bakken gekruid zijn met bijvoorbeeld oregano of basilicum, dit geeft een specifiek aroma aan de bollen.

Waldkorn
Waldkorn is een geregistreerde merknaam voor een meergranen brood met een vaste samenstelling :
Ingrediënten van Waldkorn zijn: Tarwebloem, water, haver, soja, tarwegluten, roggebloem, gerstemeel, lijnzaad, volkoren tarwemeel, zonnebloemzaad, gist, zout, mout, sesamzaad, sojabloem, Natriumstearoyl-2-lactylaat, broodverbeteraar.

Bourgondisch sandwich brood
Bourgondisch brood is ambachtelijk gebakken brood die de zintuigen op een onvergetelijke manier zal prikkelen en zal zorgen voor een unieke smaakbeleving. Het is brood waar echte levensgenieter geen genoeg van zal krijgen. In veel gevallen zijn bourgondische broden uniek in uiterlijk en smaak.